VEDO.BG извършва доставка на поръчки до всички населени места на територията на страната с куриерски фирми „СПИДИ“ и „ЕКОНТ“.

Цената за доставката не се начислява в магазина на VEDO.BG, покрива се от клиентите след направена поръчка.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ: за по-бърза доставка, поръчките да се изпращат до офис на „СПИДИ“ или „ЕКОНТ“. Така ще имате възможност да ги вземете в удобно за Вас време. Ако желаете пратката да бъде доставена до офис на „СПИДИ“ или „ЕКОНТ“, моля добавете адреса на офиса в поле „Указания“, когато правите поръчката.

Всички адреси на офиси „ЕКОНТ“ тук »

Всички адреси на офиси „СПИДИ“ тук »


В случай, че не упоменете с коя куриерска фирма искате да се изпрати Вашата пратката, тя автоматично ще се изпрати със „СПИДИ“ до адреса Ви за доставка.

VEDO.BG предлага опция „преглед“ на продуктите. Всеки клиент има право да върне артикулите в рамките на 14 дни от доставката им.

Плащането се извършва с кредитна/дебитна карта или в брой с наложен платеж. При получаване на поръчката, се заплаща на куриера от „СПИДИ“ или „ЕКОНТ“.

Срокът на доставка до офис на „Еконт“ или „Спиди“ е до 3 работни дни. Валидно за повечето населени места – поръчката ще бъде доставена на следващия работен ден, от деня, в който получите потвърждение от нас, че пратката Ви е изпратена.  За отдалечени райони, поръчката може да бъде доставена и за по-дълъг период – до 6 работни дни. Ако не получите SMS от „СПИДИ“ или „ЕКОНТ“ до 3 дни, след като сме изпратили поръчката, моля да се свържете с нас. Поръчките направени в Събота, Неделя и празнични дни се обработват в първия работен ден.

За да бъде доставена поръчката безпроблемно на точния адрес и в срок, е необходимо да попълните коректно всички полета в регистрационната форма и да посочите актуален мобилен телефон,  на който да потвърдите поръчката и в последствие куриера да се свърже с Вас.